Servicii IT profesionale

Ai nevoie de solutii profesionale privind infrastructura IT a companiei tale? De cele mai multe ori, externalizarea serviciilor de reparatii si mentenanta IT te ajuta sa reduci cheltuielile interne din compania ta, in special daca ai angajata o echipa responsabila de IT.

In functie de cerintele tale, unul sau mai multi specialisti din echipa noastra vor fi dedicati companiei tale pentru a putea interveni rapid, in orice moment, ca sa rezolve problemele tehnice care apar.

Lasa-ti infrastructura IT in grija noastra! Iata cum te putem ajuta.
Retele de Calculatoare 


Asiguram administrarea retelelor interne ale companiei tale si le monitorizam constant pentru a preveni aparitia problemelor tehnice. Afla mai multe!
Vezi detalii
Administrare Servere 


Raspundem prompt tuturor cerintelor legate de servere si realizam configurarea, gestionarea si securizarea intregii retele pentru prevenirea incidentelor. Afla mai multe!
Vezi detalii
Reparatii Calculatoare 


Fie ca a aparut o defectiune la un calculator tip desktop, la un laptop sau la orice tip de statie de lucru, echipa noastra de specialisti raspunde prompt cu solutia. Afla cum.
Vezi detalii
Securitate Informatica


Stim cat de importanta este securitatea datelor care apartin companiei tale. De aceea, iti oferim solutii de antivirus, salvari de date si restrictionare care iti vor proteja datele.
Vezi detalii

Echipamente IT si Licenta Software

Stim ca achizitia, configurarea si administrarea unor echipamente IT nu este o sarcina usoara. Este esential sa faci alegerea potrivita conform nevoilor afacerii tale si sa poti avea control deplin asupra infrastructurii hardware, retelelor si programelor software folosite de angajatii tai.

De aceea, indiferent cat de complexa e infrastructura ta, iti punem la dispozitie echipamente IT profesionale si componente pentru acestea, menite sa iti simplifice si eficientizeze munca.

Cauti echipamente IT profesionale pentru afacerea ta? Ai nevoie de licente pentru programele folosite si sistemul de operare? Apeleaza cu incredere la noi.

Afla de ce.