Reparatii calculatoare mereu la dispozitia ta

Atunci cand iti conduci afacerea si munca ta se bazeaza pe infrastructura IT pe care o detii, fiecare defectiune tehnica aparuta te poate incetini din ceea ce faci. Stim ca problemele tehnice nu sunt deloc placute si apar uneori atunci cand te astepti cel mai putin.

De aceea, echipa noastra s-a specializat in rezolvarea acestor probleme pentru tine, in cel mai scurt timp posibil, pentru ca tu sa poti lucra linistit, iar infrastructura IT sa lucreze in avantajul tau.

Indiferent cat de complexa e infrastructura ta, iti punem la dispozitie solutii de depanare si intretinere a statiilor de lucru tip desktop sau laptop, in functie de problemele pe care le intampini.

Dispunem de service IT cu toate dotarile necesare pentru a realiza diagnosticarile necesare si reparatii calculatoare intr-un timp scurt, fara ca tu sa ai batai de cap. In plus, te ajutam si cu upgrade-ul si configurarea statiilor de lucru, pentru a preveni pe viitor aparitia problemelor tehnice si iti oferim posibilitatea chiar si sa achizionezi echipamente noi, la un pret special, pentru a tine pasul cu schimbarile tehnologiei.

De ce sa ne alegi pe noi pentru reparatii calculatoare?


In functie de natura defectiunilor tehnice aparute, oferim rapid solutiile necesare pentru ca tu sa nu iti intarzii munca


Dupa remedierea problemelor, ne asiguram ca au fost luate toate masurile necesare ca acestea sa nu reapara


Oferim consultanta si asistenta tehnica angajatilor tai, astfel incat sa utilizeze calculatoarele si laptop-urile companiei tale in mod corespunzator


Efectuam diagnosticarea si remedierea problemelor la sediul clientului, pentru a economisi timp

Nu lasa defectiunile tehnice sa iti incetineasca munca! Apeleaza cu incredere la noi!

Solutiile noastre de reparatii calculatoare consta in:

Instalarea si configurarea sistemelor de operare, a aplicatiilor si a componentelor hardware
Diagnosticarea si remedierea problemelor la sediul clientului
Instalare si configurare echipamente periferice (imprimante, plotere, scannere etc)
Aprovizionarea cu consumabile pentru echipamentele periferice
Consultanta IT in vederea prevenirii pe viitor a defectiunilor tehnice
Reparatii PC, reparatii laptop si statii de lucru tip desktop
Asamblare, configurare si upgrade servere, statii de lucru si componente ale acestora

Cine are incredere în noi?

Punctul nostru forte este seriozitatea si dedicarea pentru rezolvarea tuturor problemelor clientilor nostri. Iata o parte din companiile care se bazeaza pe infrastructura IT pe care o detin, datorita solutiilor noastre de reparatii calculatoare:
Ai nevoie de reparatii calculatoare sau service IT?