Ai nevoie de echipamente IT sau licente software?

Stim ca achizitia, configurarea si administrarea unor echipamente IT nu este o sarcina usoara. Este esential sa faci alegerea potrivita conform nevoilor afacerii tale si sa poti avea control deplin asupra infrastructurii hardware, retelelor si programelor software folosite de angajatii tai.

De aceea, indiferent cat de complexa e infrastructura ta, iti punem la dispozitie echipamente IT profesionale si componente pentru acestea, menite sa iti simplifice si eficientizeze munca.

Indiferent daca detii sau nu personal specializat in IT, noi te ajutam sa faci alegerea corecta a echipamentelor conform nevoilor tale si sa te orientezi catre cele mai bune rapoarte calitate / pret. In mod gratuit, oferim si consultanta pentru a cumpara eficient calculatoare si servere, componente hardware, licente software, servicii web, date si voce.

Iti oferim licente software impuse de lege

Este necesar pentru orice afacere sa fie in legalitate din punct de vedere al programelor software folosite si a sistemelor de operare. De aceea, noi iti oferim licente sisteme de operare Windows si solutia de instalare si configurare a acestora, pentru ca tu si angajatii tai sa lucrati in conditii legale.

Indiferent daca ai achizitionat deja servere si echipamente IT sau esti pe cale sa o faci, noi iti suntem alaturi si iti oferim consultanta specializata, configurare si mentenanta pentru ca tu sa scapi de griji, sa reduci costurile cu infrastructura IT si sa iti eficientizezi munca, fara stres.

De ce sa ne alegi pe noi pentru achizitionarea de echipamente IT si licente software?


Avem o experienta de peste 10 ani in domeniul IT, stiind exact ce solutii sa iti recomandam conform nevoilor tale


Instalam si configuram toate echipamentele necesare si optimizam serverele constant, pentru functionare permanenta fara probleme tehnice


Oferim consultanta in achizitia de echipamente IT, astfel incat sa nu cheltuiesti bani pe tehnologii inutile


Oferim asistenta tehnica gratuita prin telefon, chat, email sau deplasarea la sediu de fiecare data cand suntem solicitati

Vrei sa achizitionezi echipamentele IT necesare la cel mai bun raport calitate/pret?

Comercializam echipamente IT si licente software:

Laptopuri, calculatoare si sisteme desktop
Servere, upgrade servere
Statii grafice, statii randare 3D
Imprimante simple, laser si multifunctionale
Routere, switch-uri
Licenta software Windows
Legalizare licente software
Oferim si servicii de instalare si configurare a echipamentelor achizitionate prin intermediul nostru.

Cine are incredere în noi?

Iata o parte dintre afacerile care au inteles importanta achizitiei unei infrastructuri IT pentru buna desfasurare a activitatii si care ne recomanda pentru serviciile furnizate:
Vrei sa te ajutam cu achizitionarea de echipamente IT si licente software?