Noi suntem specialistii IT pe care te poti baza.

Ai probleme cu infrastructura IT din compania ta? Ai nevoie de noi echipamente IT si licente software? Ai nevoie de mentenanta serverelor si protectia datelor tale? Toate acestea sunt domeniile noastre de activitate de peste 10 ani.

Suntem specializati in rezolvarea problemelor tale tehnice, oferirea de solutii optime de externalizare IT, conform nevoilor tale. Prioritatea noastra este ca tu sa te bucuri de beneficiile oferite de infrastructura ta IT, pe termen lung, fara sa iti faci griji in privinta problemelor tehnice.

De ce externalizare IT?

Misiunea noastra este sa iti simplificam munca in gestionarea resurselor informatice, pentru ca tu sa te poti concentra la dezvoltarea afacerii tale. Noi suntem echipa de IT care are grija de functionarea impecabila a infrastructurii tale.

Din experienta noastra, companiile mici si mijlocii cu care am lucrat au beneficiat de o reducere a cheltuielilor cu infrastructura IT si angajatii acestora si-au eficientizat modul de lucru, fara sa mai depinda de intarzierile cauzate de problemele tehnice. In functie de complexitatea problemelor aparute, serviciile noastre pot face fata ceor mai exigente cerinte.

Pentru o companie mica sau medie, de cele mai multe ori, este costisitoare angajarea unui specialist sau unei echipe interne responsabile cu mentenanta infrastructurii IT. De aceea, solutia externalizarii serviciilor IT este cea mai eficienta metoda din punct de vedere al costurilor si timpului. In felul acesta, toti angajatii vor contribui la activitatea de baza a companiei, pentru cresterea profitabilitatii.

Cui ne adresam?

Suntem o firma IT care ofera solutii de externalizare profesionale si accesibile pentru orice tip de companie, indiferent de marimea acesteia si de complexitatea infrastructurii IT pe care o detine.

Clientii nostri fac parte din domenii diverse, precum aeronautica, inginerie civila, sistem bancar, instalatii sau transporturi, iar activitatea lor depinde de buna functionare a echipamentelor IT pe care le detin. De aceea, venim in ajutorul lor pentru a le asigura functionarea fluxului si a securitatii informatiilor, care au rol cheie in derularea afacerii.

Pana in prezent, peste o suta de companii atat mici cat si mari au ales sa isi eficientizeze munca prin externalizarea serviciilor IT, astfel reducand costurile intretinerii sistemului informatic.

De ce sa ne alegi pe noi?

Dam dovada de seriozitate si dedicare pentru rezolvarea tuturor problemelor tale referitoare la infrastructura IT
Oferim consultanta IT si asistenta tehnica atat de la distanta cat si la sediul tau
Avem o experienta de peste 10 ani in domeniul IT, stiind exact ce solutii sa iti recomandam conform nevoilor tale
Instalam si configuram toate echipamentele necesare si optimizam serverele constant, pentru functionare permanenta fara probleme tehnice
Oferim consultanta in achizitia de echipamente IT, astfel incat sa nu cheltuiesti bani pe tehnologii inutile
Dupa remedierea problemelor, ne asiguram ca au fost luate toate masurile necesare ca acestea sa nu reapara
Cu noi, economisesti timp si bani privind configurarea, mentenanta si repararea infrastructurii tale IT
Daca ai nevoie de orice tip de solutii de externalizare IT pentru afacerea ta, nu ezita sa ne contactezi.
Iata o parte din clientii nostri: